Els amants dels esports urbans disposaran a principis de 2015 d’un nou skate park al barri El Pla. El nou parc serà un referent a Catalunya i el millor que hi haurà a l’aire lliure de l’estat espanyol. El nou parc serà l’escenari de la propera edició del BLEM Extrem Festival, que aquest dissabte va congregar unes 2.500 persones al recinte firal de Ca n’Oliveras

L’Ajuntament de Martorell enllestirà properament les obres de remodelació d’un nou skate park a la plaça de la Font dels Pastorets, al barri El Pla. Es tracta d’un skate place, amb menys rampes i més mobiliari urbà modern i patinable, que es convertirà en referent per als practicants d’scooter, Bmx, skate i rollers. Els aficionats martorellencs als esports urbans sobre rodes disposaran d’unes noves instal·lacions amb una superfície patinable de més de 200 metres quadrats que podran utilitzar alhora al voltant d’una cinquantena de practicants.

Els membres del col·lectiu Baix Llobregat Extrem Martorell (BLEM) es mostren satisfets amb el projecte en què hi han col·laborat estretament i amb ganes de lliscar pel nou emplaçament. Així ho ha reconegut el membre de l’entitat Marc Obiols durant la celebració del V BLEM Extrem Festival aquest dissabte a Ca n’Oliveras. Obiols ha anunciat que “les competicions de la propera edició del festival les podrem celebrar al nou skate park, mentre que els concerts els seguirem fent al recinte firal”.

BLEM Extrem, un dels millors festivals autogestionats de Catalunya

Unes 2.500 persones han passat aquest dissabte pel V BLEM Extrem Festival, “un dels festivals d’esports urbans autogestionat més important de Catalunya”, segons ha dit Obiols. Enguany, s’hi han incorporat més competicions i noves modalitats esportives: skate, rollers, scooter, bmx, street dance i grafits.

També exhibicions de fixies, vehicles tuning, bike trial, zona d’art i freestyle amb cadira de rodes. El festival ha comptat amb la presència del campió d’Europa i del món de bike trial, Xavi Casas, i del campió de freestyle en cadira de rodes, Toni Quiñonero.

Els assistents també han pogut gaudir d’estands de les botigues patrocinadores, tallers infantils, futbolí humà, zona de micròfon obert i actuacions musicals amb els grups Blem Team, Xcese, Vox populi, Mr. Muri o Jota Mayúscula, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here