L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha adoptat els acords que proposa una moció impulsada pels ajuntaments del Papiol i Sant Cugat del Vallès on deixa clar que rebutja el projecte de reblir la Pedrera Berta amb residus que no siguin terres netes i residus de la construcció

Tot i que el Pla Especial d’Ordenació i Protecció de la Serra de Collserola no permetia altres tipus de residus que no fossin inerts, una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que el va modificar autoritza ara a utilitzar els residus per aquest ús.

Cal recordar que la Pedrera Berta es troba dins del Parc Natural de Collserola, és a dir, un espai declarat d’interès natural i que forma part d’una xarxa europea d’espais protegits.

L’AMB fa costat a les sol·licituds dels Ajuntaments del Papiol i Sant Cugat del Vallès i denuncia la posició adoptada per l’Agència de Residus de Catalunya, que s’auto eximeix de qualsevol responsabilitat pel que fa al resultat final i les conseqüències d’aquest procès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here