El 92845, un segon premi molt repartit que deixa 75 MEUR a l’Hospitalet de Llobregat, però que també s’ha venut en major o menor grau a d’altres localitats catalanes com Barcelona Girona, Igualada o Lloret de Mar. Al Baix Llobregat, aquest 2n premi ha afavorit a Gavà, Sant Andreu de la Barca i Esplugues. També un 4t premi i un 5è han beneficiat parcialment les localitats baixllobregatines de Vallirana, Viladecans i Sant Andreu de la Barca, que enguany ha estat una localitat molt afortunada. La Grossa, el 13.437, ha passat de llarg de Catalunya aquest 2014

El 2n premi, el que més ha afavorit al Baix Llobregat

El segon premi de la rifa de Nadal, el 92845, ha sortit cap a dos quarts d’una del migdia i ha estat molt repartit arreu de l’Estat. A l’Hospitalet de Llobregat s’han venut un total de 60 sèries a l’administració número 36, al número 64 de la Rambla Just Oliveres. En total, una pluja de milions de 75 MEUR. Unes altres 60 sèries s’han repartit a l’administració número 493 de Madrid, a l’intercanviador de l’Avinguda Amèrica 9a planta.

Les 40 sèries restants del 92845 s’han escampat per moltes poblacions: Barcelona (1 sèrie i 3 dècims), Girona (2 dècims) i 1 dècim a Barberà del Vallès, Esplugues de Llobregat, Gavà, Igualada, l’Hospitalet, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Santa Susanna i Lloret de Mar.

Un 4t i un 5è premi, repartits per la comarca

07617loteriaEl 07617, un dels quarts premis de la loteria de Nadal, ha estat molt repartit. A Catalunya ha tocat a Barcelona, Terrassa, Manresa, Badalona, Tarragona, Lleida, Sant Andreu de la Barca, Vallirana, Roses, Blanes, Alcarràs o Tàrrega entre d’altres localitats.

A la resta de l’Estat ha caigut també a Madrid, Getafe, San Sebastià, Bilbao, Vitòria, Pamplona, Pontevedra, Alacant o Santa Úrsula, a les Canàries. En total, el 07617, premiat amb 200.000 euros la sèrie, s’ha venut en 146 punts de venda.

El 67294, el un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, ha caigut parcialment a Mataró, Gelida i Viladecans. A Mataró s’han venut 34 sèries a l’administració Riera Major, 27; a Gelida 3 a l’administració del carrer Major, 24; i a Viladecans una altra a l’administració situada al carrer Catalunya, 40.

Aquest cinquè premi, valorat en 60.000 euros la sèrie, també s’ha repartit en diverses localitats d’arreu de l’Estat com Madrid, Lugo, Segovia o Manises, al País Valencià.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here