Poveda apunta que “l’Estat està disposat a asseure’s” amb l’executiu català per negociar la cessió de la B-23

Sant Joan Despí (ACN).- Els ajuntaments de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí es reuniran amb la Generalitat i el govern espanyol per “consensuar” el projecte de la prolongació de l’Avinguda Diagonal cap al Baix Llobregat en una trobada que es convocarà el gener.

Així ho ha anunciat el vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, que també ha confirmat l’inici dels treballs dels consistoris per eliminar la “barrera” que suposa la Ronda de Dalt entre la Diagonal, una via urbana, i l’autovia B-23.

Poveda ha apuntat que “l’Estat està disposat a asseure’s” amb l’executiu català per negociar la cessió de la B-23.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here