Les jornades tractaran la posible col·laboració entre productors, el·laboradors, comercialitzadors i restauradors, amb l’objectiu de trobar sinergies que permetin dinamitzar el sector agrari i turístic tant a Torrelles mateix com a la comarca del Baix Llobregat

Aquestes xerrades estan s’emmarquen dins el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Torrelles i el Parc Agrari. La primera d’elles, tindrà lloc avui 29 de desembre, a les 19h a la sala de plens de l’ajuntament de la localitat.

Es tracta de tres xerrades en les què s’analitzaran exemples concrets de promoció econòmica i turística basada en el sector agrari impulsats en altres indrets. Per exemple, la ruta del pa del Lluçanès, el Mercat de productes de la terra del Maresme, etc. que han aconseguit donar una empenta a les zones on s’ha implantat.

També s’analitzaran les possibilitats d’implantar un model semblant al municipi de Torrelles, aprofitant les activitats econòmiques tradicionals i les de nova aparició.

Aquesta primera xerrada, XARXES DE COL·LABORACIÓ ENTRE EMPRESES DE PRODUCTES DE LA TERRA, l’ofereix la fundació CEDRICAT, de formació i desenvolupament econòmic rural.

La col·laboració entre agricultors i elaboradors de productes agroalimentaris, és una possibilitat cada vegada més expermientada per arribar a nous mercats u formes de comercialització que ajuden a vendre les produccions.

És una col·laboració que pot ser dins cada sector productiu i amb altres sectors, com ara la restauració i els serveis turístics. Partint d’aquesta base, la Sra. Marta Rancaño de la Fundació CEDRICAT, exposarà les possibilitats als sectors de la pagesia, agroalimentaris i restauradors de la zona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here