L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha difós les xifres de població oficials del padró municipal. La comarca ha experimentat una disminució del 0,3% (2.395 persones menys respecte a l’any anterior), arribant a un total de 806.249 habitants

El Baix Llobregat i el Barcelonès són les úniques comarques de l’Àmbit territorial metropolità que registren disminució de població, ja que el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental encara augmenten lleugerament el nombre d’habitants.

Al conjunt de Catalunya, la població disminueix per segon any consecutiu, en 34.747 persones (-0,46% respecte el 2013).

Per primer cop en els darrers anys es trenca la tendència a l’alça de la població de la comarca (i del conjunt de Catalunya) i es comença a veure un decreixement. A la taula següent es veuen les dades per a cadascun dels municipis, comarques de l’Àmbit territorial metropolita i el conjunt de Catalunya.

POBLACIO2014BLL

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here