Cada butlleta afortunada del 92.484 està valorada amb 32.500 euros

El segon premi de la Grossa de Cap d’Any s’ha conegut a les 12.52h d’aquest dimecres i és el 92.484, que s’ha venut íntegrament a Sant Vicenç dels Horts.

Un premi dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat.

Aquest és el penúltim dels cinc premis previstos que s’ha conegut en el transcurs del sorteig, que s’ha celebrat aquest dimecres al Teatre Nacional de Catalunya.

Els nombres anteriors i posteriors a aquest -el 92.483 i el 92.485- rebran 1.000 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons que les seves quatre, tres i dues últimes xifres coincideixin amb les del segon premi, així com el premi especial de les centenes amb 25 euros per bitllet per les tres primeres xifres coincidents amb qualsevol dels cinc nombres guanyadors.

El primer premi de la Grossa de Cap d’Any ”toca” a Benestar Social

Després que el número de la Grossa de Cap d’Any, el 91.614, hagi quedat desert perquè no s’ha arribat a vendre, Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement ha assegurat que la Grossa d’aquest 2014 ”ha tocat” a Benestar Social i Família.

Mas-Colell ha explicat que el fet de no haver de repartir el premi de la Grossa deixa més recursos per finançar més programes socials a Catalunya.

El titular de la cartera d’Economia ha informat que en una primera valoració Benestar Social rebrà uns 8 milions d’euros per programes d’atenció a les persones grans, infants amb situació de risc i persones amb discapacitats, cosa que suposa més d’un 30% dels recursos que es van rebre l’any passat.

Font. ACN i Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here