El Club Social Punt de Trobada -que forma part de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat Nord-, va participar diumenge, a una masterclass i a la representació de l’obra Fang i Setge. El musical de 1714 al teatre de la Passió d’Olesa

Vint-i-cinc persones d’aquest segment de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat Nord, entre usuaris del taller de teatre, familiars i professionals, hi van assistir. A més, l’empresa promotora de l’obra donarà part de la recaptació a l’entitat.

Aquesta invitació feta per la productora de l’espectacle, Excés d’entusiasme Produccions, els va permetre compartir escenari i experiències amb Lloll Bertran, Pep Molina o Neus Pàmies.

Des del Club Social Punt de Trobada, Roger Trilles explica que “buscaven un grup que treballés la inserció social a través del teatre. Nosaltres ho fem des de l’any 2012, els va agradar com treballàvem i ells han pogut experimentar de primera mà amb actors professionals i és un punt afegit en l’activitat”.

Protagonistes en la prèvia de la representació

Durant l’hora prèvia a l’inici de l’espectacle, els usuaris del Club Social Punt de Trobada van poder comprovar com els professionals escalfaven la veu abans d’actuar, com funcionen els micros d’un musical, com es maquillen i van presenciar una prova de veu entre els actors damunt de l’escenari.

Lloll Beltran i Pep Molina asseguraven, després de la funció, que “els hem anat ensenyant com funciona tot i que després ho han pogut comprovar en la representació”.

Els usuaris van veure l’espectacle des platea acompanyats de familiars i professionals de l’entitat. La promotora de l’espectacle ha decidit destinar una part dels diners que es recaptin a taquilla per a l’entitat.

L’obra es pot veure fins diumenge

Fang i Setge és una producció en gran format que s’inspira en els fets històrics del setge de Barcelona de 1714, que van marcar la història de Catalunya.

L’obra compta amb la participació de primeres figures del sector cultural català com Joan Font, Marc Rosich, Josep Pedrals, Lloll Bertran, Oriol Genís o Toni Mira, així com un cor i una orquestra. El musical, amb 13 úniques funcions, es representarà fins aquest diumenge, 11 de gener 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here