El dissabte 27 de desembre va ser el dia de màxima afluència de la seva història amb més de 85.000 visitants. El centre comercial es va convertir en un dels més concorreguts de Barcelona durant les festes

El centre comercial Splau, situat al Baix Llobregat entre Cornellà i El Prat, ha batut aquest Nadal el seu rècord històric d’afluència amb 800.000 visites, registrades del 22 de desembre al 5 de gener. El dissabte 27 de desembre va ser el dia de més afluència de la seva història amb un total de 85.000 visitants.

El volum de visites aconseguit aquestes festes nadalenques suposa un augment del 24% respecte al mateix període de l’any anterior. Durant el mes de desembre Splau va registrar un total d’un milió i mitjà de visitants. “Estem molt satisfets amb els resultats obtinguts i esperem que la campanya de rebaixes sigui una continuïtat d’aquesta bona evolució de les afluències i vendes i que serveixi per consolidar a Splau com el referent de compres i oci del Baix Llobregat”, va assegurar Mireia Armengol, gerent del centre comercial.

L’ampli ventall de serveis, la varietat de tendes del centre comercial i la campanya Unexpected Shopping, que ofereix al visitant experiències úniques, són alguns dels atractius que han contribuït a la consecució d’aquestes xifres. “Volem que el client se sorprengui i gaudeixi de serveis que només pot trobar a l’Splau”, va afirmar Armengol.

El centre comercial ha incorporat nous serveis durant aquest Nadal, com l’empaquetat de regals, per facilitar les compres dels clients. Una de les ofertes més innovadores ha estat posar a la disposició dels visitants, personal per ajudar-los a carregar els regals fins al seu cotxe. A més, al pàrquing els esperava un buggi per portar als clients carregats amb les seves compres fins al seu vehicle.

Un altre dels reclams del centre segueixen essent els cinemes Full HD, que en tan sols quatre anys s’han convertit en els multicines amb més afluència i recaptació d’Espanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here