Ja han arrencat els assajos del drama sacre, que iniciarà la temporada el 8 de març

Acaba la primera temporada del musical Fang i Setge, el teatre de La Passió d’Olesa continua ple d’activitat. I és que aquesta mateixa setmana han arrencat els assajos per a la temporada 2015 del drama sacre olesà, que enguany estrena equip de direcció, encapçalat per Ignasi Campmany i integrat també per Oriol Garrido i Llorenç Segura. També viu la seva primera temporada com a president de La Passió d’Olesa Sam Carrique, que ha destacat que la nova junta espera que el musical Fang i Setge ajudi a incrementar el nombre d’espectadors de la nova temporada de Passió.

Precisament, La Passió d’Olesa hi ha posat els cinc sentits en el musical Fang i Setge, ja que no només ha cedit les seves instal·lacions per als assajos i representacions del musical, sinó que també hi ha aportat tot el seu capital humà. Així ho ha afirmat el president de l’entitat, que s’ha mostrat satisfet per l’experiència.   La idea dels productors del musical Fang iSetgeés que, si és possible econòmicament, hi hagi una segona temporada i es va anunciar el mes d’octubre com a data per fer-la. Sam Carrique ha assegurat que la Passió té la predisposició que Fang i Setge es torni a fer al seu teatre, però també ha descartat que es pugui fer a l’octubre.

De moment, ara les energies de La Passió es concentren en la nova temporada del drama sacre, que arrencarà el 8 de març. Els assajos no han pogut començar fins aquesta setmana, quan sempre arrencaven pels volts de Nadal, ja que el teatre estava ocupat per l’escenografia i equip de Fang i Setge. Sam Carrique assegura ser un inici d’assajos il·lusionant, sobretot perquè s’estrena equip de direcció, encapçalat per Ignasi Campmany i integrat també per Oriol Garrido i Llorenç Segura. El president de La Passió creu, a més, que el ressò de Fang i Setge pot arrossegar més públic a la nova temporada de Passió, perquè ha possibilitat que gent d’arreu descobreixi el teatre olesà.

 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here