El pilot santfeliuenc, Jordi Juvanteny, ha aconseguit finalitzar un any més la gran aventura del Dakar amb força bons resultats

Acompanyat dels seus companys d’equip José Luis Criado i Enric Carpi, s’han proclamat campions en la categoria 6×6 del ral·li al volant del seu camió Man de 14 tones. A més, han estat segons en Producció i s’han situat en la 37a posició en la categoria absoluta de camions, amb un temps de 89 hores i 40 minuts que els han permès travessar per terres de l’Argentina, Xile i Bolívia.

El santfeliuenc, nascut l’any 1960, és ja tot un veterà del Dakar i amb l’edició del 2015 culmina la que ha estat la seva vint-i-quatrena edició en aquesta cursa. A més, amb la victòria d’aquest any, Juvanteny acumula dotze premis en la categoria de 6×6 del Dakar. La seva millor classificació en el Dakar va ser en l’edició del 2009, quan va finalitzar novè.

Juvanteny va haver de deixar fa tres anys la seva posició d’independència en la cursa i des del Dakar de 2013 que ha participat com a responsable de l’assistència ràpida del Team De Rooy. En l’edició d’enguany va estar a punt d’abandonar en la quarta etapa per diferents problemes però finalment va tirar endavant, malgrat que en diferents ocasions ha assegurat als mitjans que “el Dakar del 2015 ha estat una de les edicions més difícils de Sud-amèrica”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here