“Viladecans, Factoria d’oportunitats” és una jornada impulsada per l’Ajuntament de Viladecans, conjuntament amb l’Incasòl, en el marc del Consorci Ca n’Alemany, que té com a objectiu promoure la reflexió pràctica sobre les polítiques industrials metropolitanes en Europa

Pretén incentivar el descobriment emprenedor entre empreses, institucions del coneixement i governs públics de diferents territoris, inspirar noves maneres i estratègies pel creixement industrial, generant negoci i en el marc de la innovació i l’especialització intel•ligent.

A través de “converses d’innovació”, alguns experts en diferents indústries, en nous coneixements i en estratègies territorials intercanviaran les seves visions de present i de futur i les oportunitats que veuen en els seus àmbits.

La jornada pretén ser un acte útil per a la generació de contactes entre empreses i institucions i abordarà temàtiques d’emprenedoria, gestió i estratègia empresarial, innovació, tecnologia i R+D.

Destinataris:

L’acte s’adreça a professionals, entitats i empreses de tots els sectors: – Empreses que busquin inspirar-se en nous models de creixement basats en la descoberta d’oportunitats en ecosistemes d’innovació regionals i locals.

– Responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació de l’administració pública, d’una institució de coneixement o consultoria.

– Responsables de centres tecnològics, parcs científics o grups d’investigació orientats a portar a mercat les seves descobertes.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions consulteu el següent enllaç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here