Avui 22 de gener a les 19:30h, ICV-EUiA organitza l’acte “El Baix Llobregat amb Tsipras” al Centre Cívic Les Tovalloles, davant les eleccions gregues de diumenge

Ernest Urtasun, eurodiputat d’ICV-EUiA; Javier Couso, eurodiputat d’IU, Lorena Vicioso, diputada de la coalició al Parlament de Catalunya, i Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, seran els encarregats d’explicar el per què del nostre suport a Syriza i detallar què pot suposar el triomf de l’esquerra a Grècia. “Després que la Troika i els seus comissaris enviats a Atenes, hagin enfonsat el país en la més absoluta misèria i desigualtat, un canvi a Grècia pot significar l’inici d’una nova etapa a Europa”, assenyalen els ecosocialistes a la convocatòria.

“Des de la coalició volem posar de manifest la necessitat d’un canvi de rumb en la política europea i les eleccions gregues són l’oportunitat real per tornar a posar l’economia i la política al servei de les persones”, ha afirmat San José.

Així doncs, aquest acte comptarà amb dos eurodiputats testimonis directes del desmantellament de l’estat de benestar grec i de les dificultats que suposa el deute i les condicions que la Troika estableix i que impedeixen la millora de la vida de la societat grega.

L’alcalde San José també ha afirmat que “aquestes eleccions serviran per retornar la democràcia a Grècia,  i el triomf de Syriza servirà per iniciar una re-fundació d’Europa que acabi amb la foscor de l’austericidi i que defensi la llibertat, la igualtat i la fraternitat dels pobles d’Europa”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here