MINA Aigües de Terrassa treballa per resoldre el problema després que una avaria del conducte inundés el carrer i causés danys als habitatges

Abrera (ACN).- “L’aigua entrava per sota la porta. Vaig intentar sortir, però no podia”. David Soto, veí de la urbanització Sant Miquel d’Abrera, va relatar així el trasbals que va suposar l’avaria, dilluns passat, d’una de les canonades que abasteixen d’aigua el municipi de Terrassa i que passa per sota les seves cases.

L’aigua va inundar el carrer i va esbotzar un mur d’un pati i el balcó d’un habitatge, entre altres danys. Amb els patis enfangats a l’espera dels diferents pèrits, els veïns reclamen una solució “definitiva” per a una infraestructura que, diuen, no és la primera vegada que té problemes.

Des de MINA Aigües de Terrassa asseguren que “s’està treballant per buscar una solució”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here