La retransmissió en directe i en alta definició des de la ROYAL OPERA HOUSE de Londres será aquest djous 29 de gener, de 2015 a les 20.15 h al Cinebaix. ANDREA CHÉNIER és una òpera de 4 actes, cantada en italià i amb una durada aproximada de 2 h 30 min (amb un descans). L’obra d’Umberto Giordano, representada per la Royal Opera House en una nova producció

La Temporada de la Royal Opera House en directe en cinemes 2014/2015 continua oferint les millors obres des d’una de les grans institucions musicals del món amb Andrea Chénier. La poderosa i emocionant òpera d’Umberto Giordano, ambientada en la Revolució Francesa i protagonitzada per Jonas Kaufman, es podrà veure en directe a CineBaix el dijous 29 de gener.

Amb Antonio Pappano al capdavant de l’orquestra i la direcció de David McVicar, aquesta nova producció de la Royal Opera House segueix la vida de Chénier des dels dies d’opulència abans de la Revolució Francesa fins al seu final durant el “regnat del terror”.

La història comença el 1789 en un esplèndid jardí de París en què Chénier s’enamora de la bella aristòcrata Maddalena, paper interpretat per la soprano holandesa Eva-Maria Westbroek. Sis anys després, Maddalena ho ha perdut tot i París s’ha convertit en una ciutat consumida per la sospita i la por. Condemnat per un pretendent rival, el revolucionari Gérard que interpreta el baríton serbi Željko Lučić, la parella es reuneix per enfrontar-se al salvatge “judici revolucionari”.

Aquesta òpera d’Umberto Giordano, que no es representa al Covent Garden des del 1985, és famosa per la seva exigència per al paper de tenor i les seves àries. Amb un disseny de producció espectacular que mostra tant els palaus com els carrers de París plens de colors patriòtics, Andrea Chénier és una producció evocadora que cal no perdre’s.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here