Dissabte es va celebrar la inauguració d’aquest Centre d’Interpretació de l’Espeleologia ubicat a Vallirana, al Centre Excursionista local. A l’acte van assistir-hi més d’un centenar de persones

Un nou espai turístic i de divulgació al municipi fruit de la cooperació entre l’Ajuntament baixllobregatí i el Centre Excursionista de Vallirana, i la col•laboració de la Federació Catalana d’Espeleologia.

Es tracta d’una mostra amb materials i plafons informatius sobre l’espeleologia, el món subterrani, i les coves, així com la vinculació de Vallirana com a bressol de l’espeleologia catalana.

A l’acte hi van acudir més d’un centenar de persones, entre elles, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Jordi Milà; el president de la Federació Catalana d’Espeleologia, Hilario Moreno; i el President del Centre Excursionista de Vallirana, Jordi Lluveras.

La celebració es va iniciar amb la projecció d’un vídeo sobre les coves, on els presents en van poder conèixer les característiques i la difícil tasca dels espeleòlegs, i va seguir amb el descobriment de la placa. Finalment, tots els assistents van poder visitar la mostra, que van valorar molt positivament.

Per a tots aquells que vulguin conèixer el món subterrani poden visitar el centre d’Interpretació de l’Espeleologia de Vallirana els dimarts, de 18 a 19 h. Més endavant s’organitzaran visites turístiques des de l’oficina de Turisme de Vallirana i s’obrirà l’espai a les escoles.

Enllaços relacionats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here