Entre el 31 de gener i l’1 de febrer és el torn del taller sardanes, el concurs de coreografies, la 24a Caminada Popular, el concert de música de la Banda de Música del Prat ‘A ritme de boleros i tangos’ i la presentació del llibre de recerca sobre barraques de pedra Torrelles. Pedres, llegendes i històries de la nostra gent

Aquest cap de setmana  Torrelles posa punt i final a la Festa Major de Sant Pau 2015, que ja ha superat amb èxit el cap de setmana del Concurs d’Estelladors, un dels eixos de la festa.

Ara és el torn, de les sardanes, el concurs de coreografies, la 24a Caminada Popular, el concert de música ‘A ritme de boleros i tangos’ i la presentació del llibre ‘Torrelles. Pedres, llegendes i històries de la nostra gent’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here