El president de la Generalitat titlla de “poca qualitat democràtica” que es vulgui apartar el jutge Vidal per l’elaboració d’una constitució catalana

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat la Fira de la Candelera per espai de dues hores. Durant la recepció oficial Mas ha felicitat a l’Ajuntament de Molins de Rei per la “molt bona feina” que està fent en la reducció de l’atur a la vila i l’ha qualificat de “municipi exemplar en la creació d’ocupació i les polítiques socials”.

Mas també ha dit que per molt que vinguin aquí a explicar-nos determinades històries, i “com que ja els coneixem de fa molt temps, sabem que hem de tirar endavant perquè en el que depenguem d’ells poc hi tindrem a fer”.

Ho ha dit en referència a les visites de Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría a Catalunya.

Mas, que ha visitat la fira de la Candelera entre crits d’un grup de membres de la PAH, ha lamentat l'”actitud molt bel·ligerant” de la Moncloa i ha recordat que per això molts han optat per “intentar agafar un camí nou”.

A més, ha titllat de “poca qualitat democràtica” voler apartar el jutge Vidal per l’elaboració de la constitució catalana que es presenta aquest dissabte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here