Per segon any consecutiu, Sant Feliu organitza prèviament a l’inici de la convocatòria del programa concurs Yuzz 2015 una jornada per captar joves amb idees i inquietuds tecnològiques que vulguin participar en el certamen tecnològic i rebre l’assessorament de professionals per aconseguir fer realitat la seva idea de negoci. Aquesta sessió prèvia, sota el nom “Campus Smart Yuzz Sant Feliu” se celebrarà el dissabte 14 de febrer a la Torre del Roser, de 9 a 19 h

El Campus Smart Yuzz és una sessió oberta i gratuïta que es planteja com una oportunitat perquè els joves de 16 a 30 anys amb inquietuds tecnològiques puguin compartir amb altres companys i companyes les seves idees a través de dinàmiques de treball en grup que els ajudaran a potenciar habilitats i competències. Els participants exposaran els seus projectes i els treballaran conjuntament, analitzant la seva viabilitat i el grau d’interès per a la societat.

Per més informació sobre el campus, entreu a www.santfeliu.cat/campusyuzz o per inscriure’s podeu enviar un correu electrònic a tic@santfeliu.cat, trucar al telèfon 93 685 80 24 o formalitzar la inscripció en línia a www.santfeliu.cat/campusyuzz2.

Aspirants al Yuzz 2015

El campus pretén atraure joves candidats que vulguin participar en la nova edició del programa Yuzz 2015, concurs que ofereix suport a joves talents perquè desenvolupin projectes innovadors en l’àmbit de les noves tecnologies. Sant Feliu va esdevenir Centre Yuzz per primer cop l’any 2013 i en les dues edicions que fins ara s’han dut a terme a la ciutat s’han format una quarantena de joves.

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa Yuzz “Jóvenes con Ideas”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Documents relacionats:
Campus Smart Yuzz

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here