Més d’una vintena de bars i restaurants s’han sumat a una original campanya gastronòmica que es posarà en marxa a la ciutat en el mes de febrer, coincidint amb la celebració del Carnaval. Sota el nom “En els bars i restaurants de Sant Feliu tenim pebrots!” els diferents establiments que participen en la iniciativa oferiran plats, tapes, aperitius i altres delícies utilitzant un ingredient que serà comú per a tots: el pebrot

La campanya es posarà en marxa el dilluns 9 de febrer i finalitzarà el dissabte 21, coincidint amb l’enterrament del Rei Carnestoltes.

Durant aquests dies, els santfeliuencs i santfeliuenques tindran la possibilitat de fer una ruta per descobrir les creacions culinàries elaborades amb pebrots per establiments repartits pels diferents barris de la ciutat. Amb la campanya, promoguda per l’Ajuntament, la Comissió de Carnaval i la Diputació de Barcelona, es vol promoure l’oferta gastronòmica de la ciutat aprofitant el Carnaval, una de les festes populars que té més participació a Sant Feliu.

Els bars i restaurants participants en la iniciativa estaran identificats amb un cartell amb la imatge de la campanya, el qual incorpora un codi QR per poder descarregar el plànol amb la ubicació dels establiments.

Consulteu aquí el mapa amb la relació de bars i restaurants de la campanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here