L’empresa Grupo MCI exporta el 85% dels productes i ha treballat en construccions de funcionalitat molt diversa, com hospitals o equipaments esportius. El projecte d’il·luminació de la plaça que envolta la Ka’ba de la Meca és un dels majors projectes que ha realitzat aquesta companyia gavanenca

 Il·luminar la plaça que envolta la Ka’ba a la Meca ha estat un dels projectes més solemnes que Grupo MCI, amb seu a Gavà , ha realitzat.

Amb la finalitat de poder augmentar el nombre de peregrins que visita cada any la mesquita de Masijd Al-Haram, a la Meca, s’ha construït una circumval·lació amb tres entrades, a la part central de la plaça que envolta la Ka’ba. La nova construcció pot acollir fins a 130.000 peregrins per hora, mentre que la capacitat del Mataf anterior era de 52.000 peregrins.

El Grupo MCI ha estat l’empresa encarregada de dur a terme tot el projecte lumínic de la nova estructura. Per a això el Departament de R+D+i ha dissenyat i desenvolupat diversos models de lluminàries totalment custom made que s’integren perfectament en l’arquitectura, sense alterar el disseny de la mateixa.

Aquesta empresa familiar, amb una setantena de treballadors, s’ha fet un lloc al costat de les multinacionals del sector per donar llum a grans infraestructures del mapa mundial.

“Personalitzem el producte amb ‘vestits’ a mida”, destaca un dels responsables, Carlos Hoffmann.

La firma, que actualment exporta un 85% dels productes, ha treballat en construccions de funcionalitats molt diferents.

Els llums de terminals aeroportuàries d’Abu Dhabi, d’un hospital de Singapur o d’un dels estadis del Mundial d’handbol de Qatar porten el seu segell.

GRUPO MCI

Fundada l’any 1971 per Friedemann Hoffmann a Barcelona, és una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en la indústria de la il·luminació que s’ha dedicat a la recerca, disseny i fabricació de lluminàries.

L’objectiu principal de l’empresa és oferir solucions eficients en il·luminació arquitectural tècnica i decorativa, tant per a aplicacions d’interior, com d’exterior.

En l’actualitat, l’empresa compta amb un equip de 60 professionals amb gran experiència en il·luminació que desenvolupen una àmplia gamma de lluminàries que tenen com a propòsit l’equilibri entre qualitat, eficiència energètica i funcionalitat.

La seu de Grupo MCI, situada a Gavà -molt a prop, per tant, de l’Aeroport Internacional de Barcelona-, compta amb unes instal·lacions de més de 5.000 m2 en les quals es troben els departaments de R+D, control de qualitat, electrònica, projectes lumínics, producció i logística.

 

Font: ACN i GRUPO MCI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here