Seat ha rebut la certificació Top Employers Espanya 2015, que confirma que és una de les millors empreses del país per treballar. D’aquesta manera, la companyia martorellenca es converteix en el primer i únic fabricant d’automòbils que ostenta aquest certificat a l’estat espanyol

La factoria ha aconseguit l’acreditació després de superar una exhaustiva anàlisi de Top Employers Institute, una organització que des de 1991 certifica de manera global les excel·lents condicions que les empreses creen per als seus treballadors. En concret, l’esmentada anàlisi ha examinat les condicions que ofereixen als empleats en nou àmbits: Estratègia de talent, Planificació de la plantilla, On-boarding, Aprenentatge i desenvolupament, Gestió d’acompliment, Compensació i beneficis, Gestió de carrera i successió, Desenvolupament de lideratge i Cultura.

L’estudi ha conclòs que Seat ofereix un entorn laboral excel·lent, obtenint valoracions positives en tots els apartats i destacant pels seus programes de desenvolupament professional i d’atracció i retenció del talent.

La plantilla de SEAT està formada per 14.000 professionals. Per afavorir el seu desenvolupament, la companyia automobilística compta amb un ampli ventall de programes de formació en habilitats tècniques, idiomes i lideratge, entre d’altres àmbits, a més d’altres iniciatives com estades internacionals i programes de desenvolupament personalitzats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here