El 20 de febrer els pagesos de L’Hospitalet i el Baix Llobregat tornen amb els seus calçots, Carxofa Prat, cols o bròquils a la ciutat, però amb un canvi d’ubicació. De la Rambla de la Marina, les verdures es traslladaran al Parc de la Serp, recentment millorat, en la cinquena edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, impulsat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, i amb el suport del’Ajuntament de L’Hospitalet

El divendres 20 de febrer, de 15.30 a 20 h, es celebrarà la cinquena edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, aquest cop al Parc de la Serp, un mercat mensual, que va arrencar el 17 d’octubre de 2014 i que ha tingut en les seves quatre primeres edicions una molt bona acollida de la ciutadania, i que tornarà la tercera setmana dels mesos de març a juliol.

El públic tornarà a tenir, a la nova ubicació que ha superat unes obres de millora i que s’inaugurà oficialment el 14 de febrer, els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, com la Carxofa Prat, cols, bròquils, api, bleda, calçots o alls tendres, i tindrà la possibilitat de comprar directament al pagès. Al Mercat de Pagès de L’Hospitalet es trobaran verdures de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de L’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i compta amb el suport de l’Ajuntament deL’Hospitalet. Aquest mercat coincideix amb l’inici d’una altra iniciativa gastronòmica a la ciutat també protagonitzada per AGT i el consistori local, que hi dóna suport: el 19 de febrer comença la segona edició del QuintoTapa L’Hospitalet, amb un protagonisme de la tapa elaborada amb producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Tota la informació dels pagesos participants i com funciona aquesta acció es pot trobar a www.mercatdepages.cat

Vídeo de la primera edició del Mercat de Pagès a Youtube

Fotografies de la primera edició del Mercat de Pagès a Flickr

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here