L’alcalde, Salvador Esteve, i el pintor martorellenc, Jaume Muxart, van inaugurar la darrera col·lecció pictòrica de l’artista Flors i colors a l’Espai d’Art i Creació Contemporanis que porta el seu  nom. La nova sèrie consta d’una seixantena de pintures plenes de llibertat cromàtica i de vitalitat. Muxart té 92 anys i continua treballant intensament al seu estudi de Barcelona. L’exposició es podrà visitar fins a començaments de maig

El Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis es va omplir diumenge al migdia, de seguidors de l’obra del pintor martorellenc que, als seus 92 anys, continua ple de vitalitat i treballant en nous projectes i col·leccions. En aquesta ocasió el seu llenguatge pictòric són les flors que li proporcionen una “llibertat cromàtica, compositiva i d’expressivitat”, segons ha indicat la filla de l’artista, Paulina Muxart.

Flors i colors està formada per una seixantena d’obres que el pintor ha anat treballant en el darrer any i mig o dos. El resultat ha estat una exposició vital, que “sembla feta per una persona jove” ha dit la regidora de Turisme i Patrimoni Històric de l’Ajuntament, Maria Hinojo, que ha afegit “que val la pena veure-la perquè és fantàstica”.

La nova col·lecció la configuren obres de diversos formats i, fins i tot, l’artista s’ha tornat a atrevir en una peça de gran dimensions. A tota la sèrie hi mana el color com a resultat “de les ganes de pintar que conserva Muxart”, com va comentar l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve. Per Esteve, l’exposició “és un regal” i ha demanat al pintor que “malgrat l’edat i la grip que acaba de passar, la feina no s’aturi aquí”.

Flors i colors estarà al Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis fins al 3 de maig. L’horari de visita és els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius de 10.30 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here