Ha dirigit l’Institut de Salut Carlos III de Madrid durant els darrers dos anys

Barcelona (ACN).- El doctor Antoni Andreu serà el nou gerent territorial de l’ICS a l’àrea Metropolitana Sud. Així ho ha decidit la Comissió Executiva del Consell d’Administració, que va aprovar aquest nomenament el 19 de febrer. Andreu ha dirigit durant els darrers dos anys l’Institut de Salut Carlos III de Madrid i el Consell de Ministres n’aprovarà aquest divendres el seu cessament perquè es pugui incorporar al nou càrrec en breu. Andreu agafa el relleu d’Alfredo García al capdavant de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de l’Hospital de Viladecans i del conjunt de centres d’atenció primària i unitats assistencials de suport de l’ICS a l’Hospitalet de Llobregat, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here