Del 6 al 8 de març Cornellà es converteix en el màxim exponent del món del submarinisme

La 16 edició de la fira arriba carregada de novetats. Materials d’última generació, les propostes més arriscades per aquells que busquen un busseig d’aventura i demostracions en viu en la piscina instal·lada en el recinte firal. Però més enllà de l’espai expositiu, el Mediterranean Diving aposta per convertir-se en espai de reflexió i debat en el marc de les Jornades Tècniques que se celebren de forma paral·lela. Al·licients que converteixen a Cornellà durant tres dies a la capital del busseig per excel·lència.

Amb el material més sofisticat

El Saló de la Immersió s’ha erigit després de 16 anys com el major espai expositiu per conèixer les últimes novetats relacionades amb el món del busseig i de les activitats subaquàtiques. I aquest any no serà menys. Novetats que ens vindran de la mà de tendes especialitzades, de distribuïdors oficials i de les pròpies marques. Han confirmat presència Cressi, Mares, De Profundis Freatic o PADI amb una representació dels seus centres que consoliden l’oferta para busseig recreatiu.

Horari: Divendres i Dissabte de 10h a 20h. Diumenge de 10h a 16h Adreça: Tirso de Molina, 34. Fira de Cornellà Web: www.salondelainmersion.com / www.facebook.com/salondelainmersion

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here