Durant aquest cap de setmana, la ciutat s’omplirà d’activitats d’oci per a grans i petits organitzades per l’Ajuntament i els establiments locals per dinamitzar el comerç

Aquest cap de setmana arriba a Gavà el Primavera Weekend, una de les accions que contempla el Pla de Dinamització Comercial elaborat per l’Ajuntament de Gavà en col·laboració amb el sector comercial del municipi. La proposta consisteix en un programa ampli i variat d’activitats adreçades a promoure l’increment de les vendes i el consum als establiments de la ciutat mitjançant un esdeveniment de ciutat on es creïn sinergies entre empreses i entitats locals.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha manifestat que “volem que sigui un cap de setmana de festa, de compres i d’activitats i gaudir d’allò que forma part de la nostra ciutat i donar a conèixer l’oferta comercial”. Primavera Weekend és el resultat de tot un procés que ha comptatamb la implicació i participació del teixit comercial de Gavà. Per Sánchez “és important que en moments de dificultats com els actuals no ens aturem, que siguem creatius, que unim esforços perquè quan treballem de forma conjunta les coses funcionen i sorgeixen propostes innovadores i positives com és el cas de Primavera Weekend”.

Durant el cap de setmana s’ambientaran els carrers comercials de la ciutat i les entitats locals sortiran al carrer per oferir actuacions. Les activitats programades compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants l’Illa de Gavà, la Unió de Botiguers, l’Agrupació de Restauradors de Gavà i els Mercats Municipals.

El Primavera Weekend es divideix en tres accions que es desenvoluparan de forma paral·lela: Weekend de Shopping, Weekend de Tapes i Weekend de Festa. Tot plegat, amb l’objectiu de potenciar les vendes al comerç de la ciutat, l’ús intensiu de la restauració local i la difusió de les activitats promogudes per les entitats culturals del municipi.

 

Font: www.elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here