Amb l’objectiu de dinamitzar el parc de Torreblanca i oferir a les famílies amb infants un espai de joc i aprenentatge on es posi en valor la importància del medi natural, tots els diumenges des del mes de març i fins al 7 de juny, estarà oberta la ‘Jugateca’ ambiental. Es tracta d’un espai d’aprenentatge impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern

La ‘Jugateca’ proposa cada diumenge, de 10.30 a 13.30 h, activitats de descoberta i tallers de temàtiques relacionades amb el medi ambient. Són activitats gratuïtes que inclouen propostes diferents com un espai de joc lliure per als més petits, material de préstec per fer descobriments al parc, jocs tradicionals  o manualitats, en funció de l’edat. A més, hi ha activitats dirigides per monitors que inclouen des de visites guiades teatralitzades pel parc fins a tallers per conèixer millor la flora i la fauna de l’espai.

Activitats a la ‘Jugateca’ del parc de Torreblanca:

  • 22 de març: El canvi climàtic i el verd urbà
  • 12 d’abril: Funcionem amb renovables?
  • 19 abril: Itinerari teatralitzat
  • 26 abril: Caixes niu
  • 10 maig: El teu hort
  • 17 maig: Al mercat porta la bossa del parc!
  • 24 de maig: Funcionem amb renovables?
  • 31 de maig: La salut ambiental en moviment
  • 7 juny: Temps de libèl·lules
  • 14 juny: Gimcana del parc

Després de la pausa de l’estiu, la ‘Jugateca’ tornarà al parc de Torreblanca del 15 d’octubre al 29 de novembre.

La primavera de l’any passat es va posar en marxa de forma experimental el servei de ludoteca ambiental al parc de Torreblanca. Davant la bona acollida de la iniciativa, l’experiència es repeteix i s’amplia. En aquest sentit, s’han triplicat el nombre de parcs metropolitans amb jugateques, dels 5 de l’any passat als 15 d’aquest 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here