Durant la trobada de socis s’explicarà la nova campanya civil pel sí 

Òmnium Baix Llobregat ha convocat el Superdissabte, una trobada que es repetirà en més d’una quarantena de municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 50.000 socis de l’entitat, a més dels amics i simpatitzants.

Al Baix Llobregat el Superdissabte tindrà lloc l’11 d’abril a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso de Viladecans de 10h a 13h.

La trobada de socis serà oberta per Jordi Ribó, president d’Òmnium Baix Llobregat, i es clourà amb un vermut solidari a benefici de Càritas a partir de les 13 hores a la plaça de l’Església (carrer Sant Joan) de Viladecans.

El vermut és obert al conjunt de la ciutadania que prèviament, durant el divendres a la tarda i el matí del dissabte, podran fer aportacions al recapte d’aliments a tres punts diferents de la ciutat. En concret, seran els supermercats Caprabo de l’Avinguda Josep Tarradellas i l’Avinguda del Molí i un estand que s’habilitarà a la plaça de l’Església.

 

En la trobada de socis es donarà a conèixer la nova campanya de la societat civil, una iniciativa que té per objectiu eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27S. També s’exposaran altres projectes de mobilització com el Catalan Weekend en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya per a conèixer el procés.

 

La cita arriba en un moment clau per l’entitat i pel país. Després de la gran mobilització pel 9N amb la campanya “Ara és l’hora”, l’entitat afronta uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre. És per això, que Òmnium demana als seus associats la màxima implicació per aconseguir que els comicis del 27S siguin el primer pas per a la creació d’un nou país.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here