Permet enviar avisos d’urgència a la ciutadania

L’Ajuntament de Vallirana ha posat a disposició de la ciutadania una APP, “Vallirana al mòbil”, després de l’acord establert amb l’empresa BGS Software y Control Industrial que ha desenvolupat l’aplicació a un cost 0, evitant així una despesa per al municipi. Una eina que, entre diverses opcions, permet a l’Ajuntament enviar avisos d’urgència a la ciutadania si cal.

L’aplicació ofereix informació del municipi i disposa de l’opció d’enviar queixes i suggeriments a l’Ajuntament directament des de l’aparell mòbil adjuntant fotografia i ubicació. També l’APP té un sistema d’avisos que informa a les persones de les notícies que publica l’Ajuntament al seu web municipal.

Les persones usuàries només hna de donar-se d’alta i seleccionar el tipus de notícies que volen rebre, ja siguin de cultura, esports, medi ambient, actualitat, etc.

Altres serveis que ofereix l’APP Vallirana al mòbil són l’accés a l’agenda d’activitats, als vídeos de Vallirana TV, a la seu electrònica (SEU-e), a les ofertes públiques d’ocupació, a la guia comercial, etc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here