En un acte realitzat a l’equipament municipal Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí. es va fer, també, un repàs a les dades de l’any passat sobre l’ús del Bicibox i es va anunciar la seva expansió. També es va un reconeixement alss usuaris més actius, durant el 2014, del servei de Bicibox

A la imatge titular podeu veure els usuaris més actius, durant el 2014, del servei de Bicibox. I provenen de cadascú dels tretze municipis metropolitans que compten amb aquest servei, d’aparcaments segurs per a bicicletes privades, que ofereix l’AMB. Al grup també s’hi va unir l’usuari més actiu amb residencia a la ciutat de Barcelona.

I per premiar-los es va realitzar un acte de reconeixement a l’equipament municipal Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, durant el que es va fer, també, un repàs “a les excel·lents dades” de l’any passat sobre l’ús del Bicibox. “Dades que demostren que el servei segueix en expansió”.

Per al vicepresident de Transports i Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda “el Bicibox ja és un servei amb gran èxit entre els ciutadans metropolitans, però l’AMB ha volgut organitzar aquesta trobada per sentir, de la veu d’aquests, de quina manera es pot millorar encara més”.

El nombre total d’usuaris registrats ha crescut de 908 el 2012 a 3.518 a finals del 2014. En el mateix període, el nombre de bicicletes estacionades ha passat de 48.393 a 124.670.

També es va anunciar la propera construcció de 10 nous mòduls amb noves prestacions, com una placa solar més gran, unes portes més pràctiques o un nou software.

L’objectiu d’això és poder oferir més places a les estacions de més demanda, i poder desplegar el servei Bicibox a nous municipis: Molins de Rei, Pallejà, Montcada o Barcelona.

L’objectiu del servei de l’AMB és superar les 175.000 bicicletes estacionades al servei Bicibox per a l’any 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here