Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes. Aquest mes d’abril, regalem entrades dobles a les Coves del Salnitre de Collbató

La #BaixEscapada recomanada d’aquesta setmana vol que descobriu una de les riqueses naturals més representatives de la nostra comarca, els cirerers.

Abans de poder degustar les cireres típiques del Baix Llobregat, els cirerers ens ofereixen l’espectacle de la seva floració. Més endavant ja tindrem ocasió de menjar-ne els fruïts en diverses fires que us anunciarem sens falta.

Així doncs, us animem a participar d’aquesta visita guiada per les vinyes de cirerers florits, de la mà d’alguns pagesos de la població, el proper 19 d’abril.

Viviu un espectacle de la natura únic i efímer, tot descobrint els paratges i racons de les valls i muntanyes de Sant Climent.

Es recomana portar calçat còmode per caminar i aigua.

Per a més informació cliqueu aquí

I a més, podeu fer també la visita en bicicleta! consulteu la informació aquí!

 I si no et vols esperar a la setmana vinent i vols descobrir més #BaixEscapades per el teu compte, consulta la Guia d’Oci del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here