El diumenge dia 12 es va estrenar la programació SoundDays a la Masia de Can Julià amb una significativa assistència de públic. Al voltant de 400 persones, entre les que van participar al taller familiar de descoberta del riu i les assistents al concert aperitiu de la banda Projecte Abbor, van viure aquesta experiència singular que combina propostes culturals i el medi ambient de la ciutat. Aquest diumenge, el taller familiar Vestim-nos de romanes! i el concert vermut del cantant de la banda Standstill

SoundDays, que forma part del conjunt d’activitats anomenat Primavera Experience, és una forma de gaudir del patrimoni, la natura i la música de manera relaxada, a prop de casa i en entorns sngulars de la ciutat com Can Julià i el Museu-Can Barraquer.

L’oferta de tallers familiars inclou propostes relacionades amb el riu Llobregat, el passat romà de Sant Boi (el diumenge dia 19 podrem saber com vestien les dones de l’època) i la restauració de peces històriques i arqueològiques.

A la programació musical hi ha encara els noms d’Enric Montefusco (el diumenge dia 19 el líder dels Standstill actuarà acompanyat d’un cor i guitarra acústica), el Niño de la Hipoteca (autodidacta, àcid, amb sentit de l’humor), Jazzenko (nou talent que fusiona jazz i flamenc), Molsa (duet femení d’elegant pop i soul) i Halldor Mar (artista islandès que interpreta temes del repertori cultural català).

Sis raons de pes per anar al SoundDays (Bloc de Cultura)

Programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here