Dijous es va signar un conveni entre El Prat Empresarial, Sao Prat i CaixaBank

Dijous al matí es va celebrar al Cèntric la “Jornada per a la integració laboral: un valor social per l’empresa”, durant la qual s’ha signat un conveni entre El Prat Empresarial, Saó Prat i CaixaBank per promoure el programa Incorpora entre els empresaris de la ciutat.

Aquest programa s’aplica al Prat arran de la signatura, el mes de juny passat, d’un conveni entre la Fundació La Caixa i l’Ajuntament. El programa es desenvolupa a través de Saó Prat i busca la inserció de persones en risc d’exclusió social.  El conveni signat dijous amb El Prat Empresarial és per explicar l’existència del programa Incorpora als empresaris de la ciutat. 

Al matí es va fer una taula rodona amb tres empresàries del Prat, tant de petites com mitjanes i grans empreses, que van explicar la seva experiència acollint-se al programa Incorpora. 

La jornada va comptar amb la xerrada del promotor de Responsabilitat Social Josep Maria Canyellas, qui ha explicat que la RSC, responsabilitat social corporativa, no és una qüestió de “bonisme” sinó que es tracta de gestió empresarial eficient. 

El director territorial de CaixaBank, Jordi Nicolau, va explicar que, des de la creació d’aquesta entitat financera, “fa més de cent anys, ja implementem aquesta responsabilitat a través de l’Obra Social”. 

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va assegurar que el repte de la inserció laboral de majors de 50 anys i de joves que ara no tenen feina és una tasca colossal en la qual responsabilitat no és exclusiva de l’administració.

A banda d’Incorpora, al Prat s’estan desenvolupant altres programes acordats en el conveni signat al juny i que tenen per objectiu, d’una banda, l’ajuda a famílies amb nens desfavorits, i de l’altra, el programa Intervenció Comunitària Intercultural, per promoure la millora de la convivència i la cohesió social al barri de Sant Cosme. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here