Aquest dissabte 25 Begues acull la cinquena edició de la Ultra Trail Barcelona, una cursa d’ultra resistència amb diverses modalitats que posen a prova les capacitats físiques de les més de 2.000 persones que hi participen, provinents de tot el món. Una de les novetats d’aquesta edició és la Kids Trail, una cursa infantil solidària

La Ultra Trail Barcelona (UTBCN) té diverses modalitats: la Speed Trail Barcelona, una cursa de resistència ràpida amb un recorregut de 21 quilòmetres; la Marathon Trail Barcelona, de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.500 metres; la Long Trail Barcelona, de 69 quilòmetres; i la UTBCN, de 100 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 4.500 metres que la converteixen en una autèntica prova de resistència només apta per a les persones més preparades.

Enguany, a més, s’ha creat la Kids Trail, una cursa infantil solidària que inclou recorreguts per a infants d’entre 5 i 15 anys i de la qual l’Ajuntament de Begues és coorganitzadora. La Diputació de Barcelona també ha volgut donar suport al desenvolupament de la prova i ha aportat material infantil, entre altres coses. L’import de les inscripcions es destinaran a l’associació Chromo 22, que busca fons per a la investigació de la neurofibromatosi tipus 2, una malaltia que afecta adolescents i joves.

Begues i el Massís del Garraf són una localització perfecte per aquest tipus de proves, ja que la combinació de mar i muntanya ofereix una extensa varietat de paisatges que representen un autèntic repte tècnic i físic.

L’Ajuntament de Begues considera que aquest esdeveniment posa el municipi en valor en els terrenys de la cultura, l’esport i la solidaritat, de manera que fa que el nom de Begues sigui reconegut internacionalment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here