L’Agrupació Teatral del Casal de Calaf i l’Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà es van endur els guardons més destacats

El primer premi, dotat de 400 euros i trofeu, va ser per a l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf per l’obra “El nom”. Un dels seus integrants, Martí Viñas, es van endur el primer premi al millor actor principal.

El segon premi, de 275 euros, va ser per l’Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà per l’obra “Políticament incorrecte”. Que també es va endur el trofeu a la millor escenografia, el primer premi a la millor direcció, el premi de la votació popular “Núria Estrada”, i el primer premi al millor actor de repartiment, que va ser per a Xavier Piguillem.

El tercer premi, dotat de 150 euros, va ser pel grup Acte Quatre de Granollers i l’obra “Dansa d’agost”. Una de les seves integrants, Olga Pey, es va endur el primer premi a la millor actriu de repartiment.

El primer premi a la millor actriu principal se’l va endur Nesa Viduarrázaga, del grup 8uit Teatre de Sant Cugat del Vallès, per l’obra “Traïció”.

La cloenda del concurs de teatre va tenir lloc a la Sala Municipal amb la representació de l’obra “L’Audiència I-real” de Toni Albà que va posar punt i final a una edició que ha portat a escena un total de 8 obres (6 a concurs) de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur des del passat mes de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here