El proper 3 de maig la ciutat acollirà aquesta triple prova espectacular, la modalitat més ràpida i explosiva del triatló

Els participants es donaran cita el diumenge 3 de maig a la quarta edició del Fasttriatlon que es celebrarà al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels i els seus voltants.

El Fasttriatlon, la modalitat més ràpida i explosiva del triatló, és una triple prova espectacular, que en edicions anteriors ja ha atret un públic nombrós a Castelldefels.

La prova es disputarà sobre distàncies diferents, el triatló Super Sprint per a triatletes que volguessin iniciar-se, i el triatló Sprint, amb alguns dels millors triatletes del panorama nacional.

El Fasttriatlon 2015 s’iniciarà amb la recollida de dorsals. A continuació a las 8 del matí sortirà el Sprint per a Federats (0.75k Swim + 20K Bike + 5K Run).

Una mica més tard (9:45 hores) es donarà la sortida al Sprint per a No Federats (0.75k Swim + 20K Bike + 5K Run).
I finalment, a les 11:15 hores es donarà la sortida al Super Sprint Popular Federats i No Federats + Categories Inferiors (0.4K Swim + 10K Bike + 2.5K Run)

El Fasttriatlon de Castelldefels és una de les poques proves de triatló que compta amb premis en metàl·lic per als guanyadors i guanyadores, i per als millors equips masculí i femení de la prova.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here