Durant el mes de maig s’ha programat un conjunt de propostes que inclouen la Fira del Comerç i el Mercat de Pagès

El municipi vol celebrar l’arribada de la primavera amb tot un programa d’activitats que es va iniciar aquestdiumenge dia 3 de maig amb La Cruz de Mayo a la sala Pal·ladius.

El gruix de les propostes, però, es desenvoluparà els dies 9 i 10 de maig coincidint amb la celebració de la Fira del Comerç i el Mercat de Pagès.

Durant tot el cap de setmana s’espera un gran nombre de visitants i és per aquest motiu que s’han previst diverses activitats destinades a un públic familiar.

Dissabte hi haurà tallers infantils, una ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa, una desfilada canina, un espectacle d’animació i ball. Diumenge no faltarà una gimcana saludable que, en aquesta edició, comptarà amb la col•laboració dels Quarantins del 75.

També s’ha previst una visita guiada als forns de calç de Pallejà i una demostració de cuina saludable. A la tarda, petits i grans podran gaudir d’una cercavila amb els gegants de Pallejà, una desfilada de moda i es lliuraran els premis del concurs fotogràfic Click Dona.

Les Festes de la Primavera inclouran també una concentració de motos, un concert benèfic per recaptar fons per a la investigació de malalties rares i una xerrada sobre la salut pèlvica per commemorar el dia d’acció per a la salut de les dones.

També es preveu organitzar un mercat d’ocasió solidari, una competició de culturisme i un ball per a la Gent Gran. Fins al dia 22 de maig es durà a terme una recollida d’objectes de segona mà que es podran portar al Jovespai de 16 a 21 h.

La setmana del 25 al 29 de maig també està previst realitzar una campanya solidària de recollida d’aliments als centres educatius per col•laborar amb el projecte Tots a Taula.

Consulta el programa aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here