“Estic convençuda que serà la tònica que presidirà tota la jornada”, ha assenyala la vicepresidenta Joana Ortega en la primera compareixença als mitjans

Barcelona (ACN).- El tret de sortida de la jornada electoral del 24-M ha començat amb “absoluta normalitat”, segons ha assegurat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en una atenció als mitjans al Palau de la Generalitat. En principi no s’han registrat incidències que sí s’havien produït en anteriors comicis, com panys siliconats a les portes dels col·legis electorals o problemes per constituir les meses. La també titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals confia que aquesta tranquil·litat marcarà aquestes eleccions municipals 2015. “Estic convençuda que serà la tònica que presidirà tota la jornada”, ha afegit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here