ERC pot tenir la clau i contempla “tres escenaris”: un acord amb els convergents; amb PSC, Movem i SOM Martorell o donar suport puntual a un govern en minoria

Martorell (ACN).- CiU podria perdre l’alcaldia de Martorell si els partits d’esquerra -PSC, Movem Martorell, ERC i SOM Martorell- acabessin arribant a un acord per governar el bastió convergent del Baix Llobregat, amb Salvador Esteve com a batlle durant 24 anys.

ERC, amb tres regidors, pot tenir la clau de governabilitat i contempla “tres escenaris”: un pacte amb CiU; un acord d’esquerres o donar suports puntuals a un govern en minoria. Ho ha dit a l’ACN el candidat republicà, Adolf Bargués, que ha confirmat que la formació ha tingut els primers contactes amb CiU i PSC.

Els convergents, amb Xavier Fonollosa al davant, van ser els més votats el 24-M amb vuit regidors, a tres de la majoria absoluta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here