L’Oli d’Olesa serà un dels protagonistes al festival gastronòmic que se celebra del 7 a l’11 de juny a la ciutat xinesa de Yantai

El certamen està inclòs dins el lliurament de premis Gourmand International Awards, considerats els “òscars” de llibres de cuina de tot el món, i en el que aquest any hi participen 205 països. Dins el festival hi haurà conferències, taules rodones i tastos com a punt de trobada de gourmets i professionals del món gastronòmic.

L’encarregat de presentar el producte olesà és la consultora i escola culinària barcelona Gastronomia Activa. La seva directora, la Dra. Laura Gosalbo, serà la persona que coordinarà totes les accions, a més dels tastos guiats i les presentacions.

Gastronomia Activa comptarà amb un estand amb promoció i informació de l’oli d’Olesa, tot acompanyat d’una decoració amb fotografies de les vinyes, oliveres, el procés d’elaboració de l’oli, a més d’espais i entorns destacats del municipi.

La participació en aquest important certamen ha rebut la col·laboració de la Fundació Agrícola Olesana, Oliveràires Palomar Olesana, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

L’Oli olesà, de la varietat “palomar” o “olesana”, és únic i exclusiu que ha rebut diferents premis per la seva qualitat i va ser la mateixa organització la que va demanar la presència del producte olesà en el festival d’enguany.

Yantai és considerada la capital del vi de la Xina, amb un gran moviment comercial. La presència en aquest festival és una gran oportunitat per establir contactes de negocis, networking i potenciar la visibilitat de la marca Barcelona, un mitjà que podria facilitar l’exportació i l’obertura de nous canals de venda de l’excel·lent oli d’Olesa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here