El pilot de Gavà va ser segon amb el seu SEAT León en la segona cursa disputada el passat cap de setmana a Àustria

Pepe Oriola ha complert amb l’objectiu marcat aquest cap de setmana al Circuit de Salzburgring, després de puntuar en les dues carreres d’Àustria i aconseguir un espectacular podi en la segona cursa (2on). Amb això, el pilot de Craft-Bamboo Lukoil es manté en 3ª posició de la general de pilots del campionat, amb 153 punts, 4 menys que Stefano Comini i a 22 del líder Gianni Morbidelli.

En la primera carrera, el de Gavà partia des de la quarta posició i, malgrat que davant d’ell se situaven els seus rivals més directes , Morbidelli i Comini. Durant diverses voltes, Oriola va intentar superar Morbidelli per la tercera plaça i en la volta 9 ve veure la seva oportunitat, però en una dubtosa maniobra del pilot italià, trencava la suspensió del seu cotxe. Tot i això encara va poder aguantar i creuar sota la bandera a quadres en una meritòria 6ª posició.

En la segona cursa, Oriola partia setè de la graella invertida i es va veure obligat a protagonitzar una espectacular remuntada per situar-se tercer en la cinquena volta, després de superar el seu company d’equip Jordi Gené. Tot i que, una taca d’oli a la pista va estar a punt d’acabar amb les aspiracions d’Oriola, ja que va haver de controlar la seva SEAT León per no acabar la grava, es va afermar al segon lloc. A més, durant cinc voltes, va haver de batallar dur amb Morbidelli. Al final, nou podi per a Pepe Oriola, que es manté com el millor pilot espanyol de les TCR International Series.

“Marxo molt satisfet de Salzburgring. Des dels lliures he estat molt ràpid i sabia que podia tenir opcions en les dues carreres als punts. En la primera, un xoc amb Morbidelli m’ha deixat fora del podi, però malgrat i tenir el cotxe tocat he pogut puntuar, que és l’important. En la segona prova, partia des de molt enrere, però he pogut anar escalant posicions i pujar de nou al podi en aquest circuit on, ja fa 4 anys, em vaig proclamar subcampió. M’ha portat molt bons records”, ha declarat Pepe Oriola, qui després d’un intens mes de maig, amb carreres gairebé cada cap de setmana, reprendrà les TCR International Series el proper 20 de juny al Circuit de Sochi (Rússia).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here