Els ajuntaments de Begues, Castelldefels, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat (seu de la present edició), Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb la col·laboració de les biblioteques municipals i amb el suport del Consell de les Dones del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona, convoquen el VIII PREMI LITERARI DELTA. CONCURS DE NARRATIVA ESCRITA PER DONES

Aquesta vuitena edició inicia el seu camí perseguint l’objectiu de fomentar la creació literària de les dones, posant en valor la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat.

Tot i que actualment ha millorat la visibilitat de la creació femenina, encara subsisteixen barreres per abastar la igualtat d’oportunitats real de dones i homes.

D’altra banda és remarcable que un cop més s’aposti en l’àmbit comarcal per aconseguir una veritable igualtat de gènere en tots els àmbits.

El termini de presentació dels treballs s’inicia avui divendres 29 de maig i finalitza el 21 de setembre a les 14 hores. Posteriorment, un jurat format per vuit expertes, entre les quals cal destacar l’escriptora Maruja Torres, valorarà els textos presentats i escollirà una guanyadora i una finalista. 

L’autora guanyadora s’endurà 3.000 euros i la finalista, 1.000. El veredicte es donarà a conèixer l’1 de desembre en un acte a Sant Boi.

Podeu consultar les bases clicant aquí.

També podeu seguir l’activitat d’aquesta 8a edició a la pàgina de Facebook.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here