PSC, Movem, ERC i CSPOT escenifiquen l’acord que desbanca Manuel Reyes amb les primeres fotografies conjuntes davant l’ajuntament

Castelldefels (ACN).- Les forces del nou govern de Castelldefels (Baix Llobregat) – PSC, Movem, ERC i CSPOT- han escenificat el pacte a què han arribat en les darreres hores amb les primeres fotografies conjuntes davant l’ajuntament.

També hi han estat presents els dos regidors de CiU, que donaran suport a l’executiu però des de l’oposició. Les forces del pacte que ha desbancat el PP de l’alcaldia han reivindicat un govern “ampli” davant les crítiques de l’alcalde sortint, Manuel Reyes.

“Som 13 regidors, i dos a l’oposició, de 25. Els números reflecteixen la solidesa d’aquest pacte”, ha afirmat Maria Miranda (PSC), que tancarà el mandat com a alcaldessa; l’ecosocalista Candela López rebrà la vara aquest dissabte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here