Tot i que el gruix de les activitats es faran del 10 al 13 de juliol, durant el cap de setmana previ s’han organitzat una sèrie de propostes lúdiques, culturals i esportives destinades a tot tipus de públic

Dissabte dia 4 de 10 a 14 h hi haurà el III Campionat de Botifarra al local de la Penya Barcelonista. El preu de la inscripció serà de 10 € i, a més de la participació en aquest joc de cartes, inclourà esmorzar i un petit refrigeri. A les 17.30 h hi haurà també una tirada al plat al camp de tir Les Pedreres. Diumenge serà el torn de la Cursa Pallejà que aquest any arriba a la seva 36ª edició. Com en anteriors ocasions els atletes podran participar en els 5 i els 10 quilòmetres i també en les curses infantils.

La música serà la protagonista dissabte al vespre amb un concert a les 22 h al parc de La Molinada amb Sultans of Swing, una banda formada per sis músics amb un repertori de versions dels Dire Straits i de Mark Knopfler.

Finalment, diumenge les arts escèniques ompliran la sala Pal·ladius. La companyia Tim Teatre de Martorell representarà a les 19 h l’obra Teràpies, dirigida per Sara López. El preu de l’entrada general serà de 8 € i 5 € per als majors de 65 anys. Hi haurà descomptes de 3 € que es podran recollir al Castell de Pallejà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here