L’Escola Municipal de Música, el Centre Cultural o l’Hospital Sant Joan de Déu són els escenaris que la directora Denise Castro ha triat per rodar el film de ficció, Salvación. La pel·lícula, produïda per ESCAC Films, forma part del projecte de Màster Oficial de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC)

Prop d’una trentena de martorellencs han fet de figurants de la pel·lícula Salvación, dirigida per Denise Castro, amb guió de Laila Soler i Lluís Segura, que aquest dimarts ha rodat les primeres seqüències de la cinta a les dependències de l’Escola Municipal de Música de Martorell.

La cap de producció i localitzadora del film, Aida Lleida, ha explicat que “l’edifici de Cal Nicolau és un dels espais que forma part del guió, perquè estèticament va agradar molt a la directora”. L’equip de rodatge gravarà durant tot el mes de juliol a l’Hospital Sant Joan de Déu, on es desenvoluparà la major part de la trama, al Centre Cultural i alguns carrers de la nostra població.

Sinopsi

Una adolescent de només 13 anys, Cris, amb una greu malaltia cardíaca, per la qual la seva esperança de vida és molt curta, decideix entregar-li el seu destí a Víctor, un vampir que li descobrirà un món d’oportunitats.

En els darrers anys, els joves talents de l’ESCAC han ofert joies com El millor de mi o Tres dies amb la família.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here