La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple es farà aquest proper diumenge a més de 600 piscines d’arreu del país. El Baix Llobregat no podia ser menys, i des de Montserrat fins al delta, les localitat baixllobregatines respondran a aquesta crida solidària

Com a novetat, aquest any es farà un salt simultani a totes les piscines participants, a les 12.00h, per sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia i reivindicar que cal enfortir el servei als malalts i a les famílies. La campanya es va iniciar l’any 1994 i s’ha consolidat com el segon acte solidari més multitudinari del país.

La imatge del cartell d’aquest any és obra de la il·lustradora Pilarín Bayés, que també s’ha sumat a la campanya solidàriament.

Al Baix Llobregat, de nord a sud…

Martorell

Aquest diumenge, Martorell convidarà a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina del CIES o al CE La Vila per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Martorell se sumarà, un any més, a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que es durà a terme aquest diumenge 12 de juliol. Els banyistes que vulguin participar en la campanya ho podran fer al Complex Esportiu La Vila (de 9.30 a 14.30 hores); la piscina interior del Centre Integral d’Esport i Salut (de 9.00 a 20.00 hores) i a la piscina d’estiu (de 10.00 a 20.00 hores).

Joan Bou, responsable del CIES, diu que “la idea és sensibilitzar als banyistes, convidant-los a nedar solidàriament per aquesta causa. Els participants poden fer la distància que considerin, quedant registrada a cadascuna de les instal·lacions i lliurant un diploma recordatori”.

Els participants hauran d’adreçar-se al servei de socorrisme de l’equipament, on se’ls demanarà les seves dades i els metres que hagin nedat amb finalitzats benèfiques.

Bou recorda que “disposem de material de merxandatge per col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, així com guardioles per poder fer aportacions solidàries”.

Sant Feliu de Llobregat

Aquest diumenge 12 de juliol, les piscines municipals de Sant Feliu participen en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa 22 anys. La iniciativa té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen més de 40.000 persones a tot l’Estat espanyol i unes 7.000 a Catalunya. Alhora, amb la campanya es vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple i promoure’n la investigació mèdica.

El Complex Municipal de Piscines, de 9 a 15 h, i la Piscina de l’Escorxador, d’11 a 19 h, seran els escenaris de celebració de la campanya a la ciutat. També es poden fer donatius a través del número de compte ES26-2100-0921-8102-0009-3391.

Sant Feliu participa en el Mulla’t per l’esclerosi múltiple des de l’any 1995. L’activitat està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. L’any passat més de 300 persones es van banyar a la ciutat per l’esclerosi múltiple.

Begues

La piscina municipal se suma aquest diumenge a la campanya promoguda per Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquesta proposta promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple que ja fa 20 anys que se celebra, convida a tota la ciutadania a mullar-se i nedar metres a favor de la lluita contra aquesta malaltia.

A Begues la jornada s’iniciarà a partir de les 10.45 h i permetrà a tots aquells que hi estiguin interessats realitzar les seves aportacions. Al llarg de la jornada es duran a terme activitats com sardanes, timbalers, l’actuació de la Coral Montau zumba, sevillanes, es pintaran cares, hi haurà bar solidari i es podrà adquirir el tiquet solidari.

Els fons aconseguits seran destinats, com cada any, als serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here