Seat ha hagut de paralitzar aquest matí part de la seva activitat a la planta de Martorell, per falta de subministrament de seients, conseqüència de la vaga de treballadors en el seu proveïdor Johnson Controls Eurosit, i també ha desconvocat el torn de treball d’aquesta tarda

Fonts de l’automobilística han explicat a Efe que si es manté la inactivitat en l’empresa proveïdora es crearà un “coll d’ampolla” en la producció de Seat, que fabrica uns 2.100 vehicles cada dia.

La plantilla de la planta de Johnson Controls Eurosit d’Abrera, ha començat avui una vaga que s’allargarà fins al 21 de juliol, després de perdre l’adjudicació de la fabricació dels seients del Seat Eivissa i davant el temor que la pèrdua d’un altre concurs al setembre es tradueixi en acomiadaments.

Des de Seat avisen que el compliment de tots els dies d’aturada implicaria un llast de més de 10.000 vehicles ja encarregats a la planta de Martorell.

“La vaga de Johnson Controls Eurosit no només afecta als 14.000 empleats de SEAT, sinó que també està obligant a parar la producció a la resta de proveïdors”, han subratllat.

En aquest sentit, Seat ha confiat que la plantilla de Johnson Controls Eurosit suspengui la vaga al més aviat possible per restablir l’activitat, si bé han precisat que la decisió de suspendre o no els torns de treball es prendrà sobre la marxa.

Font: EFECOM

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here