Joan Dausà presentarà divendres (22.30h) al PAS (Pont a les Arts) de Martorell el seu últim disc On seràs demà?, amb el qual ha actuat en espais i festivals tan remarcables com el Canet Rock, Sons del Món, Guitar Festival o Cruïlla. El músic i actor de Sant Feliu de Llobregat, oferirà un repertori de cançons treballades “des de la veritat emocional”, que cerquen la connexió amb el públic

Què ofereix ‘On seràs demà’?

És el germà gran del primer disc, Jo mai mai, cançons que han evolucionat amb nosaltres, que han crescut a través dels concerts. Seguim treballant les cançons des de la veritat emocional, des del voler connectar amb la gent que les escolta. És fruït de l’experiència d’aquests dos anys de Jo mai mai.Joan Dausà

‘On seràs demà’ va sortir a la venda l’abril de 2014. Com està funcionant dalt dels escenaris?

Aquest segon estiu de gira està funcionant molt bé. S’agraeix tenir nou repertori, els concerts són més rics i més interessants per al públic. Es va creant una relació de fidelitat que fa que molta gent repeteixi i que d’altres se sumin a la família. Presentem un format més petit amb piano de cua i violoncel, un format de banda i un de banda i quartet, que és el que portarem a Martorell.

Comptes amb la col·laboració dels Sidonie al senzill ‘On ens creuem’. Com ha estat aquesta experiència?

Va sortir de manera fluida perquè som amics, compartim estudi i productors. Creem complicitats i ens anem ajudant amb la gent que ens estimem i tenim a prop.

Hi ha qui defineix la teva música com a nostàlgica. Quan composes vas a la capa zero. T’inspires en històries personals?

Estic d’acord amb la definició perquè realment no tinc arguments en contra. Em sembla important parlar de la tristesa i incorporar-la com a part de la vida. Connecto amb emocions que hagi pogut sentir jo o gent del voltant. Són cançons autobiogràfiques, no personals sinó vitals.

Què esperes del públic martorellenc divendres al PAS?

Espero moltes ganes i connexió amb la gent que vingui a descobrir les nostres cançons. Aquests concerts gratuïts tenen això, que conviden a públic que no et coneix tant i ens fa estar més alerta.

 

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here