La planta ha hagut d’aturar la producció de 2.500 vehicles per la vaga convocada a Johnson Controls Eurosit

Martorell (ACN).- La planta de Seat a Martorell reprendrà l’activitat aquest dijous a partir de les dues del migdia, després de 28 hores d’aturada per la falta de subministrament de seients, arran de la vaga convocada a l’empresa proveïdora, Johnson Controls Eurosit ubicada a Abrera.

L’aturada ha afectat més de tres torns laborals de Seat i ha suposat deixar de produir 2.500 vehicles. Els treballadors de Johnson Controls Eurosit havien convocat cinc dies de vaga pel temor a perdre diversos llocs de treball, en funció dels seients que els adjudiqués Seat durant els propers mesos.

Aquesta passada nit, però, sindicats i empresa han tancat un pre-acord i aquest matí l’assemblea de treballadors ha desconvocat la vaga.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here